SELFLOVE JOURNEY ONLINE AANBOD

THE SELFLOVE COURSE

The selflove course bestaat uit 6 of 12 losse lessen met elk een ander thema. Gedurende het programma ontvang je wekelijks nieuwe opdrachten. 

De cursussen zijn bedoeld voor iedereen die wil leren leven vanuit de ultiemste vorm van liefde voor jezelf. Dit traject is online te volgen en verleent toegang tot een online community in de vorm van een Facebookgroep. Je komt in contact met gelijkgestemden die dezelfde reis doormaken. Na dit traject ben je in staat vanuit een positieve mindset te denken en jouw volledige kracht in te zetten. Je bent in staat je te focussen op jezelf en jouw persoonlijke doelen. Dit traject brengt je oog in oog met de beste versie van jezelf. ​

Bij deze cursus zal een werkboek per post worden toegestuurd.

Meer informatie nodig omtrent dit programma? Neem dan contact op via het contactformulier.

''Fall in love with the process of becoming the

very best version of yourself.''

TIME TO GET IT TOGETHER

Shadow

SEMI-ONLINE AANBOD

De semi-online cursussen zijn bedoeld voor iedereen die wil leren leven vanuit de ultiemste vorm van liefde voor jezelf. Dit traject is online te volgen en verleent toegang tot een online community in de vorm van een Facebookgroep. Ook heb je deels contact  met mij via Zoom waarbij je de juiste ondersteuning krijgt. Je komt in contact met gelijkgestemden die dezelfde reis doormaken. Na dit traject ben je in staat vanuit een positieve mindset te denken en jouw volledige kracht in te zetten. Je bent in staat je te focussen op jezelf en jouw persoonlijke doelen. Dit traject brengt je oog in oog met de beste versie van jezelf.

 

Inhoudelijke vragen over dit programma kun je stellen via mail: coaching@selflovejourney.nl

BOEK NU

1-OP-1 COACHING

De 1-op-1 coaching sessies zijn direct en volledig gericht op bewustwording en gedragsverandering. Het coachingspakket is ingericht op maat en compleet afgestemd op jouw vraag. We bieden 2x4 uurs trajecten en 4x4 uurs trajecten. We werken gedurende de gewenste periode intensief samen om jouw persoonlijke doelen waar te maken. We gaan daarin samen naar de kern en nemen vanuit daar praktische stappen om het gewenste resultaat te halen. 

Het doel is dat jij in de toekomst zelfstandig problemen leert aanpakken en terugkomt bij jezelf. Je leert jezelf omarmen en lief te hebben. De veranderingen die je doormaakt zijn niet tijdelijk. Je bent nu een commitment met jezelf aangegaan, met als gevolg een langdurig effect op je manier van handelen. Na het coachingstraject ben je in staat tips en technieken toe te passen die jouw leven veranderen. Met mijn persoonlijke begeleiding bouwen we stap voor stap aan jouw zelfvertrouwen en ontdekken we op welke manier jij het beste de regie kunt nemen over jouw gedachten, gevoelens en handelingen. Met je nieuwe mindset ga je gerichter te werk en reken je af met alles wat jou tegenhoudt de beste versie van jezelf te zijn.

Inhoudelijke vragen over dit programma kun je stellen via mail: coaching@selflovejourney.nl

BOEK NU

Rocks in Desert

INTENSIVE COACHING

De intensieve 2- of 4-daagse cursussen zijn bedoeld voor iedereen die wil leren leven vanuit de ultiemste vorm van liefde voor jezelf. Dit traject brengt je in een mum van tijd oog in oog met de beste versie van jezelf. Je komt in contact met gelijkgestemden die dezelfde reis doormaken. Daarnaast krijg je persoonlijke begeleiding in groepsvorm en ga je intensief met jezelf aan de slag. Na dit traject ben je in staat vanuit een positieve mindset te denken en jouw volledige kracht in te zetten. Je bent in staat je te focussen op jezelf en jouw persoonlijke doelen. Dit traject brengt je oog in oog met de beste versie van jezelf. ​

 

Inhoudelijke vragen over dit programma kun je stellen via mail: coaching@selflovejourney.nl

MEER INFO

COACHING TRAJECTEN

image0.jpeg

De fundering van jouw reis naar zelfliefde, zelfacceptie en zelfinzicht .

image1.jpeg

Het coaching traject dat je leert de confrontatie aan te gaan met jouw verhaal!

WORKSHOPS & SEMINARS

Selflove Journey organiseert 4-uurse seminars en workshops over verschillende onderwerpen zoals vergeving, zelfliefde, zelfreflectie en zelfvertrouwen. Hierbij worden ook andere, gespecialiseerde professionals betrokken.

 

In groepsverband gaan we op zoek naar de kern door opdrachten en je huidige situatie bespreekbaar te maken. Je stelt je hierbij kwetsbaar op waardoor je je eigen kracht leert vinden, maar deze ook positief weet in te zetten. Door deze nieuwe inzichten en kennis ben je in staat om je leven anders aan te pakken en dusdanig te verbeteren, zodat je dichter bij jezelf komt.

 

Selflove coach Moreira Paskald begeleidt dit event.