Selflove Getaway

De Selflove Getaway is een unieke getaway-trip helemaal op jou gericht. Tijdens dit tweedaagse verblijf ben je even helemaal weg van al je verantwoordelijkheden. Even alle tijd  voor jezelf. Je leert in twee dagen op een unieke manier om weer helemaal van jezelf te houden. Dit is de ultieme mogelijkheid om jezelf weer de liefde te geven die je verdient! Je ontlast jezelf en tankt weer bij. Jij verdient het om twee dagen lang niemand anders bezig te zijn dan met jezelf! Je leest het al, this is all about you!

Hoe werkt de Getaway?

The Getaway plan jij geheel in naar jouw wensen. Dit betekent dat jij een vertrekdatum en gewenste arrangement kiest. Je kiest uit een reguliere of een all-inclusive getaway uit. Jij bepaalt welk verblijf jouw voorkeur heeft.

 

Vooraf ontvang je eerst een coaching sessie van selflovecoach Moreira Paskald. Op basis van de sessie ontwikkelen we op maat gemaakte opdrachten voor jou. Deze opdrachten passen geheel bij jouw ontwikkelpunten en interesses. Naast de opdrachten ontvang je ook een werkboek. Je gaat voordat de Getway begint aan de slag met het werkboek.

 

Voordat je Getaway begint, ontvang je naast het werkboek, een aantal enveloppen die je op afgesproken tijden pas mag openen. Wij nemen contact met je op als het tijd is voor de volgende opdracht. Are you ready for an adventure?

 

Ik weet het, alleen zijn klinkt spannend. But you will unlock a new level of seflove. Als je dit avontuur samen met je partner of je beste vriend(in) willen bewandelen, bekijk dan de "Bestie Getaway".

 

Bij dit rustgevende en verhelderende avontuur krijg je ook een Selflovebox.

Inhoud Selflovebox:

-       Op maat gemaakte selflove & selfcare-opdrachten geleverd in een gesloten envelop

-       Selflove Getaway werkboeken

-       Twee coaching sessies met selflove coach Moreira Paskald  (vooraf & achteraf)

-       Geheel verzorgd verblijf van twee dagen, inclusief ontbijt

-       Een verrassing op je kamer

-       Selflove journal & pen

-       Twee dagen telefonische assistentie/coaching indien nodig.


Wat is de locatie van mijn verblijf?

De locatie maken wij bekend op de dag van vertrek. Met  jouw wensen in gedachte, gaan wij op zoek naar de locatie die hier het beste bij aansluit. Als je een villa of een suite willen boeken, betaal je hier een meerprijs voor. Vraag naar de voorwaarden.

UPCOMING

Getaways

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.