• Moreira Paskald

A hot date with my true love

Deel 1 van het verhaal is er eindelijk enjoy the ride it’s gonna be a real tough one.


A hot date with my true love


Eindelijk - na 4 jaar single te zijn geweest was de tijd aangebroken. Ik ontmoette de ware. Nou ontmoeten niet zo zeer; ik kende hem al 10 jaar. Hij slid in mijn dm met ‘hey, hoe gaat het nu met jou? long time’ en we raakten aan de praat. Op het moment dat hij mij benaderde zat hij nog in een ingewikkelde relatie somewhere in België, of het was net over, in ieder geval: it was too fresh to deal with that shit. Maar vanuit de manier waarop hij mij benaderde, was dat ook never zijn intentie.


As the good person I am, I became his friend. Ik zag dat hij de behoefte had om met mij te praten en merkte dat hij de behoefte had om gewoon te zijn. Ik zelf had namelijk de behoefte om eindelijk eens wat appjes en aandacht te krijgen van iemand die ik wel zag zitten. Voorheen waren we al vrienden en dit keer was het niet zoveel anders. We konden lachen, praten en ik kon mezelf zijn als bij geen ander. Mind you, ik had hem nooit meer ontmoet, de laatste keer was 10 jaar geleden. Ik hield hem bewust op afstand en hij deed hetzelfde.


Na 4/5 maanden gewoon te hebben gesproken was de aantrekkingskracht zwaar opgekrikt. Ik was zoooo benieuwd of wij deze aantrekking nog zouden hebben in real life. Hij was namelijk 10 jaar geleden een slachtoffer van mijn ‘I love the chase not the catch’ issues, maar daar kom ik later op terug.


De dag was aangebroken: 1 Januari 2019 hadden we afgesproken. We zouden elkaar casual ontmoeten, super random. Ik had mijn huis grondig schoongemaakt, NIET geschoren, want ik dacht ‘I ain’t gonna do it.’ Ik wist niet wat ik moest verwachten en ik was super zenuwachtig. Het was 3 uur rijden om aan te komen bij mij en de hele weg waren wij aan de telefoon. Net voordat hij er was, wilde ik ophangen want ik had nog geen crème voor mijn benen opgedaan en wilde toch nog even de laatste puntjes op de i zetten.

De bel ging en ik stopte met ademen voor 3 seconden, want daar stond hij dan...

https://open.spotify.com/show/2DOmWrK6IR5hsyqWclzeCw

41 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven