ONE OF MY BIGGEST FEARS

Bijgewerkt op: 23 jun 2020

Let me share one of my biggest fears with you... Ik kan overkomen als een vrouw die altijd zelfverzekerd is. Maar lordddd... The fear of making videos! Ik vind het gewoon super eng!

Wat moet ik zeggen? Waar moet ik het over hebben? Kan ik dit wel? Ben ik hier goed in? Willen mensen wel horen wat voor kennis ik heb? Maar ondanks mijn angsten bevestigen mensen om me heen dat ik het goed doe en video’s moet opnemen.


Ik heb door de jaren heen zoveel inzichten, kennis, levenservaring en zelfontwikkeling opgedaan. Die móet ik gewoon delen en doorgeven. En dat ga ik doen door middel van video’s.


Ik ben dus reuze benieuwd wat ik het beste met jullie kan delen. Waar zijn jullie benieuwd naar en waar willen jullie meer over horen? Laat het me weten en ik begin direct! Ik ga ervoor zorgen dat ik mijn angst voor het maken van video’s overwin, maar daarbij heb ik jullie hulp nodig.


Jullie input gaat mij verder helpen. Dus laat in de comments weten welke onderwerpen ik moet gaan bespreken.

Drie belangrijke vragen: Hoe vaak? Hoe lang? En via welke kanalen wil jij van me horen?
22 keer bekeken0 reacties