De aller eerste keer sex


O lord! Ik ga jullie meenemen in mijn allereerste keer seks. Gosh, ik had van tevoren een geromantiseerd beeld van hoe het zou zijn.


Zal het pijn doen?

Zal ik ervan genieten?

Zal hij er nog zijn nadat ik het met hem heb gedaan?

I was scared...


Ik was jarenlang verliefd op mijn beste vriendin haar neef. Hij was de eerste jongen die mij echt kriebels kon geven en dan heb ik het niet over in mijn buik. Down under.. hij en ik spraken vaak af buiten mijn vriendin om. En ik had een geweldige klik met hem. Als ze er was, deed hij anders, maar als we samen waren was hij de liefste jongen van de wereld.


Ik voelde me als een vrouw als ik met hem was, maar wanneer m’n vriendinnen erbij waren deed hij alsof ik een klein meisje was. Alsof wij niets hadden en alsof hij en ik niets meer waren dan vrienden.


Ik wist er uiteindelijk mee te leven en genoot van de hoogtepunten. Ik koos ervoor om alle redflags te negeren, want ik wilde het zo graag. Ik wilde me geliefd voelen, ik wilde mee kunnen praten met anderen. Ik wilde weten waar al dat geroezemoes over ging. Ik wilde het ervaren.


Ik had in mijn hoofd het hele scenario al geschetst: ik wist op welk muziek het moest gebeuren en hoe het moest gebeuren...


Ik wilde niet bovenop; ik vond de gedachte alleen al eng, ik wilde de liefde gaan bedrijven...


Ik moest van mijn oma op een bepaalde tijd thuis zijn, maar ik dacht op dat moment: vrouw, vandaag ga ik komen hoe laat ik klaar ben, want vandaag gaat het toch echt beginnen...ik ga voor de allereerste keer seks hebben.


Want more? Read my blogs, ik ga meer schrijven dus er komen meer juicy stories...

100 keer bekeken0 reacties