De aller eerste keer sex 2/3


Ik was vastberaden en ik had met mijn vriendin afgesproken dat ik het vandaag zou doen.

Naderhand zou ik d’r wel even bellen...


Daar aangekomen was de mood zoals normaal: we luisterden wat muziek en childen in zijn keuken. Zijn muzieksmaak verkeerde van R. Kelly naar Ne-Yo op dat moment en we genoten allebei altijd samen van de muziek. Op een gegeven moment zei hij ‘zullen we naar boven gaan?’ En kreeg het benauwd...’zal het nu dan echt gaan gebeuren?’ Alles wat ik in gedachten had zou nu eindelijk gebeuren.

Ik wil dit, ik ga geen nee zeggen en ik wil dit zelf, waren de woorden die ik tegen mezelf zei. Dit keer bepaal jij..

Zoals velen van jullie weten, heb ik seksueel misbruik meegemaakt en hierdoor waren deze affirmaties op dat moment zo belangrijk. Ik had er toen nog nooit iets over gezegd tegen niemand, dus het was mijn geheimpje. Penetratie behoorde niet bij het misbruik dus dit was een nieuwe ervaring...dat zou wel speciaal zijn.

Boven aangekomen luisterde wij weer verder naar muziek en hij vroeg of hij mij een massage kon geven. Het was mijn eerste keer dus ik wist niet dat dit codetaal was voor let’s fuck (lol).

Eenmaal uitgekleed, topje uit en super onzeker zei hij mij dat ik mij moest ontspannen. Het komt wel goed.. ik had mijn onderbroek nog aan, maar I was ready to take it of...

Ik probeerde zoveel mogelijk te ontspannen en hij zette Ne-Yo op. Ik had voorgenomen om ontmaagd te worden op ‘Sexy Love’ maar het is uiteindelijk een ander liedje geworden. Ik vertel straks wel welke...

Anyhow...hij masseerde mijn schouders, rug, mijn benen, met billen onder mijn slipje.. en vroeg mij om het uit te doen.

Ik raakte lichtelijk in paniek en hij gaf me een kus.. raakte me aan tussen mijn dijen en zijn aanraking deed me knikken met mijn knieën. Ik voelde het verlangen en de angst in gevecht gaan met elkaar, maar ik zou angst geen kans geven vandaag!

Hij was lief, zacht en geduldig en ik was bang, verliefd en verlegen. Ik ga niet inhoudelijk in op het seks-gebeuren want ik weet het niet eens meer...

Maar het deed pijn en was fijn tegelijkertijd...Wat er daarna gebeurde, veranderde mijn leven.

89 keer bekeken0 reacties