• Moreira Paskald

De aller eerste keer sex 3/3


Ik ging terug naar huis en ik deed de walk of shame naar beneden. Zijn moeder was thuis en was gewend me te zien maar ik had het gevoel dat iedereen aan me kon zien dat ik seks had gehad. Of ruiken, haha, zo voelde het op dat moment wel.

Het voelde in ieder geval alsof ik veranderd was, alsof er iets veranderd was, maar wat het was kon ik op dat moment nog niet bedenken.


Ik kwam thuis aan ver nadat ik thuis moest zijn en ik had een boze oma.

Mijn oma en ik zijn als Bonnie and Clyde dus ik dacht ze zal wel ff boos zijn en dan is het klaar. Ik kwam aanlopen met knikkende knieën, want wat als mijn oma het ziet...


Ze zag het inderdaad en schokte mijn hoofd...ik dacht, fuck my life, hoe kan ze dit nou zien man!! Ze vroeg me waar ik was geweest en ik vertelde dat ik bij m’n vriendin was en dat ik de tijd vergeten was. Ze keek me aan wetende dat ik loog, en heeft me de hele avond genegeerd. Ik ging naar de kamer en belde mijn vriendin, maar kon niet vrij praten dus begon te praten met onbekende woorden en codetaal. De volgende dag spraken we af op school en zouden wij het verder bespreken.


Ik moest natuurlijk al mijn vriendinnen bijpraten en ik had er een die ik zag als mijn grote zus. We leken erg veel op elkaar, dus we zeiden ook vaak dat we familie waren - they bought it every time. Ze was ouder en had al wat langer seks dan ik...


Ze vertelde dat ze een soa-test wilde laten doen en of ik haar wilde assisteren. Ik zei ‘uhmmm, waarom zou ik mee komen? Ik heb nog maar 1 keer seks gehad, ik heb daar niets te zoeken.’ Ze vroeg me of ik veilig seks had gehad... en ik zeg je eerlijk, I didn’t even know. Ik belde hem op om dat te vragen en hij gaf aan geen condoom te hebben gebruikt . Ik zat toen al aan de prikpil dus zwanger kon ik niet zijn. Toch?


Ik ging mee naar de soa-clinic en had hem daarna ook niet meer echt gesproken. Ik was nog in dromenland dat dit überhaupt was gebeurd. Anyhow, ik ging met haar mee, just for fun...Bij de kliniek aangekomen deden we erg lacherig samen de test. Ik had voor het eerst een soa-test gedaan dus vond het allemaal erg spannend. We liepen samen weg en ik heb er twee weken niet over nagedacht.


Na twee weken kreeg zij een sms’je dat er niets aan de hand was. Maar ik werd gebeld met het resultaat dat ik chlamydia had opgelopen. Ik was in schock en ik dacht dat ik dood zou gaan. Ik dacht ‘dit is het einde van mijn leven. This is how it ends.’ Ik was gewoon ontmaagd met een soa. Like serieus, een freaking soa direct, cut a girl some slack...


Ik was boos, verdrietig en onwetend. Want wat betekende dit precies? Hoe kom ik hieraan en hoe kom ik ervanaf? Waarom ik? Ik benaderde hem en besprak het feit dat ik chlamydia had opgelopen. Hij gaf aan dat ik hem dit had gegeven en dat ik moest gaan kijken van wie ik het zou hebben gehad. Hij gaf mij de schuld en ik begon te twijfelen of ik dit daadwerkelijk had veroorzaakt.


Mijn maag draaide zich om, mijn wereld draaide en alles stond tegelijkertijd stil. Wait, what? Hoe bedoelt hij? Kan ik dit ook op andere wijze dan seks hebben opgelopen, vroeg ik mezelf af. Nee, de arts zei nadrukkelijk seksuele overdraagbare ziektes. Hij was de enige en laatste.


Ik werd boos, heel boos en heb het nooit naar hem toe geuit. Ik had altijd de gewoonte te dealen met mijn emoties, mijn pijn en mijn gevoelens op mijn eigen manier. Ik heb daarna ook nooit meer seks met hem gehad.


Hierna veranderde ik... Ik was niet langer meer slachtoffer van mannen, ik zou ze vanaf nu bespelen en manipuleren zodat ik mezelf kon beschermen. Niemand te dicht op me te laten komen en seks, dat doen we niet meer. It was never that deep...


Dit is hoe ik mijn virginity heb verloren. Ik was bijna 17 jaar, het was namelijk een paar dagen voor mijn verjaardag en ik ben ontmaagd op ‘Sexy Love’ van Ne-Yo


Hoe was jouw allereerste keer?

194 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Petty Party