• Moreira Paskald

I AM BECOMING

Wauw! Mijn eerste seminar ‘I AM BECOMING’ is alweer 1,5 jaar geleden...

Ik had nog een hele andere huisstijl en logo en alles was nog maar net begonnen.


Inmiddels bestaat Selflove Journey al wat langer en ga ik de tweede editie van ‘I AM BECOMING’ organiseren.


Tijdens dit seminar gaan we samen een aantal dingen ontdekken met betrekking tot liefde voor jezelf.

We gaan kijken naar jouw huidige punt van zelfliefde en

hoe we een gebrek aan zelfliefde het beste kunnen herkennen.

Ik neem jullie mee naar mijn eigen reis naar zelfliefde en hoe ik er nu zelf in sta. Het allerbelangrijkste is natuurlijk hoe we het gebrek aan zelfliefde kunnen aanvullen, wanneer we dit eenmaal hebben herkend. Tijdens het seminar krijg je hier tools voor.


We gaan de onderste laag opzoeken om zo tot de juiste antwoorden te komen. Maar we gaan ook lekker in gesprek met vrouwen die dezelfde journey aan het bewandelen zijn.Ik heb er ontzettend veel zin in, hopelijk jullie ook!


Koop je kaartje vandaag nog; je verdient het!
16 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven