SHITTY SEASON

Shit!! Excuse my language... Maar dit was een van de vermoeiendste periodes in mijn leven. Ik ben geconfronteerd met allemaal nieuwe inzichten, heb verschillende lessen geleerd en de lessen bleven maar komen.

Net wanneer het weer leek te gaan, kwam er weer een nieuwe tegenslag. Let’s just say shit was heavy. Oké, genoeg gebitched...⁣

Want hoe mooi is het om je lessen te zien, te begrijpen en gelijk toe te passen? Hoe fijn is het om de boodschap in de les te begrijpen? Ik durf het eindelijk toe te geven: ik ben gegroeid en bevind me op een nieuwe level. Nieuwe level, nieuwe tegenslagen, maar velen zijn ook hetzelfde. You repeat what you don’t repair. Ik ben dankbaar voor de inzichten, maar ik ga niet liegen. De lessen doen pijn. Mentaal, financieel en emotioneel.

These lessons hurt like hell.
18 keer bekeken0 reacties