• Moreira Paskald

Spill the tea


Ik ga direct met de deur in huis vallen: Ik heb mezelf beloofd meer te gaan schrijven, meer story’s te vertellen en meer mijn stem te gebruiken in 2021 - want daar zit mijn kracht.


Ik ben begonnen met een storyline over bindings- en verlatingsangst.


Ik hoor echt vet vaak ‘waarom heb jij geen partner?’, ‘hoezo ben je single?’ En voorheen wist ik het oprecht niet. Tot ik bewust werd van het feit dat ik bindingsangst heb.


Wat ik nu ga doen, is jullie meenemen in mijn dating-leven om jullie bewuster te maken van bindingsangst. Wat de dans inhoudt, welke gedachten en gevoelens er opspelen, hoe ik er op heb gereageerd tijdens het daten, en welke reactie ik hierdoor heb opgewekt.


Het grappige van bindingsangst is, dat je meestal valt op een bepaald soort type partner. Voor mij was/is dat zo emotioneel afwezig mogelijk als maar kan.

Ik ga er een story van maken, niet alles is berust op de realiteit, keep that in mind.


Maar, you better get the tea, cause most of it is true. Ik ga ook niet alleen mijn verhaal vertellen, maar daar begin ik wel mee. Mijn doel is om in verhaalvorm op een sappige wijze onze eigen mental issues aan te pakken.

6 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven