The first signs of fear


The first signs of fear


Moreira wat ga je doen? Ik ervaarde een interne strijd... Ga ik dit doen of niet... Het was inmiddels 08:30 uur ‘s ochtends. Fuck it, we waren beiden echt te moe voor een potje seks, maar oeffff girl, die aantrekkingskracht hield maar niet op: halen, trekken, kussen, aanraken, wegduwen, maar niets gebeurde uiteindelijk - thank God. We vielen in slaap en werden rond een uur 1 wakker. Ik stond eerder op dan hij en rende de douche in. Het enige wat ik dacht was: deze man gaat mijn huis niet verlaten zonder dat ik hem in me heb gevoeld... super thirsty, I know...


Hij werd wakker en ik kwam super nonchalant weer naast hem liggen (ingesmeerd, geschoren en lekker ruikend naar douchegel) en dit keer kwam ik niet om te spelen. Hij stond op om zijn tanden te poetsen en zich op te frissen en ik deed alsof ik verder wilde slapen. Hij kwam weer liggen en ik pakte zijn hand en plaatste het tussen mijn benen. Hij kon de warmte en natheid niet weerstaan. Hij kwam op me liggen en wij begonnen intens te zoenen. Ik had maanden geen seks gehad en het voelde alsof ik weer werd ontmaagd. De connectie was zo fijn, ik wist het zeker: ik was verliefd. De seks voelde veilig, vertrouwd en liefdevol. Het was precies zoals ik dacht dat het moest zijn en ik kon er zo van genieten.


Fuck.. De eerste angstige gedachten kwamen vlak na de seks het process verstoren, want dit kan toch never echt zijn? Rare, angstige gedachten kwamen mijn euforie verstoren. Gedachten als ‘laat me alvast voorbereid zijn op het feit dat hij me hierna niet meer wil.’ ‘Dit kan never real zijn, doe maar gewoon niet te blij Moreira, wie weet zie je hem niet meer terug.’


‘Moreira, stop met die bullshit!’ Ik keek hem aan en hij keek super verliefd en dankbaar in mijn ogen. Na de intense seks gaf hij aan genoten te hebben van mijn aanwezigheid en hij moest en zou even laten weten how tight the pussy felt. Hij vertelde hoe gek hij op me was en dat hij het heerlijk vond.


Ik voelde me gevleid en aangezien ik al over die streep was gegaan wilde ik nog een ronde, hij twijfelde er niet over... Hij tilde me op for the next ride en die voelde net zo fijn, net zo intiem... I loved it!


Ik had een avonddienst en hij moest terug naar huis, drie hele uren rijden. We moesten dus afscheid nemen van elkaar. Hij belde me direct in de nacht toen ik op het werk was aangekomenen en onze band werd alleen maar hechter. We hadden het over de seks, over de toekomst en over onze plannen samen.


Hij stond erop om me mee te nemen op date. Een echte date. Hij wilde namelijk niet dat ik afstapte van mijn normen en waarden vanwege de lust en de hevige aantrekkingskracht. Ik was dat eerlijk gezegd heel even vergeten. Het voelde goed, ik wist voor deze keer dat het goed zat en had op dat moment ook nergens spijt van. Ik gaf aan dat ik het waardeerde en we hadden een date gepland. Hij gaf aan dat hij het zou plannen en dat het enige wat ik moest doen was show up dressed like the fine ass woman I am. Dat zei hij natuurlijk niet maar daar kwam het op neer.


We spraken dag en nacht en ik raakte verslaafd aan zijn aandacht, zijn stem, zijn geur en zijn liefde.

Een hele week ging voorbij en omdat de afstand tussen ons drie uur rijden was konden we niet 123 heen en weer rijden. Op een dag koos ik ervoor om naar België te rijden - ik trok het niet meer, ik miste mijn Donniebaby!! Ik had overdag een sexy fuchsia lingeriesetje gekocht en ik was naar de kapper geweest. Had ervoor gezorgd glad en geschoren te zijn en ik was ready en onderweg naar mijn crush! Ik wilde niets horen... Hij belde me steeds op om te checken of het wel goed ging op de weg! Een uur voor ik aankwam, belde hij weer of ik iets specifieks wilde eten of drinken en of ik wat nodig had van de winkel. Ik gaf aan dat ik wel zin had in een wijntje! Ik kwam na drie uur rijden aan en het enige wat ik wilde was in zijn aanwezigheid zijn. Omdat ik naar de kapper was gegaan en mijn haar had gestyled, koos ik ervoor om mijn hoofddoek plus panty op me hoofd te houden. Ik rookte dus zo nu en dan moest mijn raam open en niemand heeft tijd voor een ontploft kapsel nog voor ik aankwam.


Ik kwam dus aanrijden met panty en hoofddoek op mijn hoofd en wie zie ik aanrijden op de parkeerplaats naast mij? DONOVAN! Dit is niet hoe ik het had gepland, je wilt niet weten hoe snel ik mijn hoofddoek plus panty van mijn hoofd rukte om vervolgens superverliefd naar hem te kijken. Hij kwam naar mijn auto lopen en deed mijn deur open. Ik sprong op hem en ik gaf hem voorzichtig een kus op zijn lippen. Hij omhelsde mij en ik kon precies daar smelten in zijn armen. Hij pakte mijn spullen en begeleidde me naar zijn huis.


Zou hij me nog leuk vinden?

Moreira, SHUTUP!!


Aangekomen bij zijn appartement kreeg ik een rondleiding en hij liet me zien hoe en waar hij woonde. Ik voelde me super comfortabel en ging op de bank zitten. Hij pakte me bij mijn kin en keek mij in mijn ogen. Hij vertelde me hoe mooi hij me vond. Lord, het voelde als een droom - dit kan toch niet waar zijn? We raakten aan de praat en ik kwam opeens met het idee om wedstrijdje te drinken en nee, niet de wijn die hij speciaal voor mij had gehaald maar een of andere 40% alcohol die ik in zijn keuken had gevonden. Hij zei twijfelachtig ja en we begonnen aan een drankspelletje. Ik won en uiteindelijk moest hij meer drinken dan ik. Maar na 2 à 3 shotjes begon de kamer te dansen.


Ik moet jullie eerlijk zeggen dat ik geen idee heb wat er is gebeurd, ik herinner me vaag spullen overal op de grond, een hoop gelach en ik eindigde naakt in bed. Hoe ik daar ben beland weet ik serieus niet, maar ik was WASTED!


De volgende ochtend werd ik wakker met een serieuze kater. We keken elkaar aan en gingen stuk. Hij vroeg me hoe wij in bed waren beland en ik weet tot op de dag van vandaag niet hoe.


Hij is een chef-kok dus hij zei ‘vandaag ga ik voor