Zoeken

THE REDIRECTION ON THE JOURNEY 

Hi there wejoooo dit is mn eerste blog.Jullie hebben mij maanden zien bezig zijn met het creëren van mijn visie. Ik ben bezig met businessplannen verfijnen strategieën bepalen, de brand identiteit bepalen en delegeren waar mogelijk . De juiste mensen aantrekken en dit keer heb ik het helemaal anders aangepakt.Ik ben me zoveel meer bewust dat het uitvoeren van een idee concept of visie not for the weak is. Als je niet de juiste mensen op de juiste plekken hebt die passen bij je visie, ga je elke keer dingen creëren die erop lijken maar het net niet zijn. En ik ben die persoon niet.


De meeste samenwerkingen van mij die zijn misgelopen zijn misgelopen op 2 dingen slechte/onduidelijke communicatie (ruis) en het verwachten van mezelf in andere.

Ik ga jullie echt even meenemen in m’n visie omdat ik het niet kort kan samenvatten gaat dit een soort semi- blog worden.

Wat er in de tussentijd is gebeurt om precies te zijn een paar uur geleden ..

Ik heb zojuist m’n website aangepast naar een blog enkel zodat ik dit verhaal met jullie kon delen. Toen besefte ik opeens wacht even dit kan ik aanhouden en onderhouden zodat ik jullie mee kan nemen in m’n proces doormiddel van geschrift.

Maar anyway ik heb nu dus weer een blog .

Ik ga verder..


Lang ben ik alleen maar aan het overleven geweest ik moest ondernemen omdat ik geen andere optie had. Niet dat ik het niet leuk vond maar als ik niets verkocht at ik niets simpel as that. Je gaat concepten bedenken waar je achterstaat maar het uitvoerend werk vertraagd het proces omdat je letterlijk alles moet doen in je uppie. Ik merkte op dat ik niet wilde minderen in de dingen die ik leuk vond om te doen. En was tot de conclusie gekomen dat ik het niet wil doen maar wil bedenken (creëren) en de mensen die goed kunnen doen wat ik nodig heb op de juiste plek kan zetten. Dat is altijd mijn grootse kracht geweest.


Ik heb toen al mijn creativiteit verwerkt in verschillende sub-projecten en hieruit zijn de volgende takken uit voort gekomen.


Doordat ik ontdekte wie ik was en waar mijn kwaliteiten lagen ben ik als de tierelier gaan creëren van de ultieme perfecte "baan" voor mij. Ik stel jullie dan ook met liefde en passie voor aan mijn nieuwe baby's!


Feminine Flow Network :Vrouwelijk leergierig, gezellig en spiritueel. Dit in combinatie met business money en ondernemen vanuit de vrouwelijke energie. Op dit platform kun je retreats woman-events en girl-trips verwachten. Super dope workshops en zelf een Feminine Bootcamp. Dit platform is een combinatie van groei en genieten en dat is nou net wie ik ben en wat ik nodig heb om authentiek aan mezelf te blijven.Kortom als je onze social media nog niet volgt doe dat maar alvast. Cause it's about to go down.


The Journey Foundation


De Journey foundation is mijn soft side mijn i want to heal the world for free side. Heel lang liep ik tegen het feit aan dat ik iedereen wilde helpen en als het dan gratis moest nou..dan maar.Ik zat zelf tevens ook in een niet zo stabiele situatie dus hoezo durf ik dit de eisen van andere?Ik kan ze helpen dus waarom zou ik dat niet gewoon doen? Mijn moeder Theresa en Ghandi attitude heeft ervoor gezorgd dat ik nu bezig ben met het opstarten van een stichting. Altijd heb ik willen geven.. The Journey foundation is een combinatie voor de mensen die mij al langer volgen van Hisjourney & Selflovejourney.


Projecten over de masculine en feminine energy ,Identiteit relaties en nog zoveel meer.. Volg The journey Foundation want mogelijk komen wij bij jou in de buurt!En kan je geheel GRATIS deelnemen aan een van onze projecten.The Journey Events


Here is where I mean business in Feminine Flow ook maar The Journey Events is m'n core business. Het bedenken van concepten. Het vormgeven van retreats en het organiseren van unieke festivals en natuurlijk het creëren van exclusieve zelfontwkkelins-evenementen, is dat ik waar ik geweldig in ben en dat ga ik nu ook inzetten voor andere ondernemers. Jaren lang om precies te zijn 8 jaar ben ik al bezig met het bedenken van concepten en hieromheen evenementen creëren en dit doe ik moeiteloos. Ik heb een systeem gecreëerd waarbij ik voor mijn doen de code heb gekraakt. Ik gaf het al eerder aan het bedenken is een maar het uitvoeren van een concept is twee. The Journey Events creëert voor de opdrachtgevers de meest unieke events en ontlast de klant van alle taken die niet in lijn staan met wat zij willen doen.Waarom zou je alles zelf moeten doen als ik de juiste mensen op de juiste plekken heb om van jou visie werkelijkheid te maken. En met het kleine beetje wat ik had heb ik hele grote evenementen neergezet laatstaan wat ik doe als ik er voor betaald krijg! Dus ben jij een ondernemer die al maanden of misschien wel jaren op ideeën zit en heb je niet de juiste mensen op de juiste plek om dit uit te voeren .

Wij zijn vanaf september/oktober tot u dienst om de meest spraakmakende evenementen en projecten de wereld in te brengen.


Volg The Journey Events via onze social media kanalen!Tot slot


Ik ben nu letterlijk weer helemaal opnieuw begonnen en ik dacht hoe leuk om dit te bloggen voor mijzelf om mijzelf elke keer weer te herinneren hoeveel ik ben gegroeid en dat ik wel degelijk stappen maak.Vandaag is het 22-07-2022. Ik heb mijn bedrijf opnieuw officieel opgestart op 22-02-2022 de blog dus vandaag! En ik noem dit seizoen van mn leven rock bottom de bovenstaande projecten zijn nu nog plat gezegd ideeën .De fundering word nu as we speak gereinigd gelegd en opnieuw geplaatst mijn huidige situatie is nog steeds niet mijn ideale situatie .Maar ik heb zelfs nu genoeg om dankbaar voor te zijn!

Ik neem jullie mee in mijn life with selflove!


Spreek jullie snel weer,


With love,

Moreira Paskald

46 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven