• Moreira Paskald

Talk to yourself like u would to someone you love

Bijgewerkt op: 23 jun 2020

Let me share a part of my story... Vandaag precies 3 jaar geleden dacht ik een nieuw seizoen in te gaan.

Beladen met trauma’s, verwachtingen en een tekort aan zelfliefde en zo onwetend als maar zijn kon, ging ik op zoek naar de liefde. En ik dacht het te hebben gevonden. Ik was op zoek naar een aanvulling, iets waarvan ik dacht dat het de leegte in me zou opvullen. Op deze zekere dag, 3 jaar geleden, dacht ik dat te hebben gevonden. Ik was hopeloos verliefd, verliefd op alles wat ik dacht niet te hebben en waar ik zo naar op zoek was. Een gevoel van onvoorwaardelijke liefde, waardering en respect. Maar binnen een mum van tijd was deze verliefdheid niet meer wederzijds. En liet mij verslagen achter. Ik was terug bij af en weer terechtgekomen op het pad dat ik al lang bewandelde. Ik kwam tot het besef dat ik meer verdiende. Maar wat verdiende ik dan precies meer? En vanuit deze vraag begon mijn reis naar zelfliefde. Ik ging op zoek naar wie ik was. Wie ik wilde zijn en waar die leegte in mij vandaan kwam. Wat de reden was waarom ik keer op keer in dezelfde situatie terechtkwam. Het was een zoektocht met vallen en opstaan, maar het was de beste keuze die ik ooit heb gemaakt. En het leidde tot het besef dat ik al was wie ik nodig had. Dat ik degene moest zijn die op zich al gelukkig was. Ik zocht naar geluk in de liefde. Niet wetende dat het geluk in mezelf zat.


Zonder zelfliefde is het onmogelijk om vanuit een juiste fundering lief te hebben.

Zelfliefde is meer dan alleen even wat leuke quotes posten en affirmaties benoemen. Zelfliefde heeft te maken met hoe je je laat behandelen. Hoe je in het leven staat en waar je diep van binnen naar verlangt. Zonder zelfliefde is het onmogelijk om vanuit een juiste fundering lief te hebben. Je blijft dan altijd op zoek naar iets wat je uiteindelijk niet het gevoel zal geven wat je nodig hebt.


Lees je dit nu en wil je hetzelfde voor jezelf, maar weet je niet waar te beginnen? Ik kan je hierbij helpen! Mail me gerust en vertel wat je zoekt: coaching@selflovejourney.nl

14 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven