Beige and Gray Minimalist Quote Instagra

SELFLOVE GET AWAY - COUPLES EDITION

The Selflove Get Away - Couples Edition is een reis ontwikkeld om de verbinding met jezelf aan te gaan, terwijl je partner hetzelfde doet. Je wordt op reis gestuurd naar een onbekend adres en tijdens je verblijf werk je individueel, onder begeleiding van Selflove Coach Moreira Paskald aan je zelfliefde. Je ontvangt een self care box en opdrachten om jezelf beter te leren kennen en nieuwe delen van jezelf te ontdekken. Het is zeer waardevol om de relatie met jezelf, met de selflove getaway couples edition een boost te geven door allebei met tegelijkertijd aan je zelfliefde te werken.

 

Uit ervaring kan ik je vertellen dat de reis naar meer zelfliefde een indrukwekkend groeiproces is. Door zulke grote sprongen in je groeiproces samen met je partner te ervaren, vergroot je dan kans om samen te groeien als individuen en elkaar beter te leren begrijpen. De selflove getaway couples edition is dé manier om jezelf in relatief korte tijd een sterkere en diepere verbinding met jezelf te gunnen terwijl je partner hetzelfde mag ervaren. Ook ontvang je een werkboek en een notitieboek om alle ideeën en gevoelens die jij tijdens deze trip ervaart in op te schrijven.

 

Vooraf krijgen jij en je partner een coachingsessie om te ondervinden wat jullie individuele ontwikkelpunten zijn en hier gaan wij gericht mee aan de slag. Na de coaching heb je niet alleen ontdekt wie jij bent en hoe je meer van jezelf leert houden, maar je leert mogelijk ook je partner beter kennen waardoor jullie relatie een stevigere fundering kan krijgen. Natuurlijk creëer je ook een mogelijkheid om te relaxen en te ontspannen alleen of samen met je partner! Omdat je samen met je partner bent, hoef je niet in je eentje te dealen met het evalueren van al je bevindingen en emoties, jullie zijn echt een steunpilaar voor elkaar. Dit weekend staat en draait alleen om jou, je partner, jullie rust en jullie groei.

 

*Je hebt de mogelijkheid om in het hoog en laag segment een accommodatie te boeken - ontbijt is inbegrepen!