3.png

SELFLOVE GET AWAY - VALENTINE EDITION

Is dit je zoveelste Valentijnsdag alleen en wil jij dit keer kiezen voor jezelf, of heb je gewoon behoefte aan een intiem dagje met jezelf waarbij jij jezelf helemaal verwend? In 2021 wachten we niet meer op een ander om ons te laten zien wat we waard zijn, dit kunnen wij namelijk ook voor onszelf !!

 

Vind jij dat je het waard bent om een geslaagde valentijnsdag te ervaren? Dan hebben wij wat je nodig hebt! Selflove Get Away - Valentine Edition! Yes, de dag van de liefde staat hierin helemaal centraal.

 

Zie het voor je…. werken aan jezelf en jezelf in het zonnetje zetten. Jezelf omarmen en jezelf verrassen, deze hele getaway wordt een mystery trip voor jou. 

 

De selflove get away zorgt ervoor dat jij jezelf verwent zonder vooraf te weten waarmee je jezelf verwent. Het enige wat je weet is dat je zeker weten in de watten wordt gelegd. Wij van snoepreizen en selflovejourney regelen alles tot in de puntjes voor jou.

 

Alles staat in het teken van selflove en daar kunnen wij van selflovejourney zeker voor zorgen. Je ontvangt verschillende gifts and surprises en zelfs de locatie is een geheim voor jou. Alles wordt tot in de puntjes geregeld en jij hoeft er niets voor te doen. It's like taking yourself on the date you desire!

 

Wil je meer informatie over The Selflove Get Away - Valentine Edition, stuur een e-mail naar coaching@selflovejourney.nl.

 

Why wait on somebody to spoil you? Spoil yourself!