Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
  • Grijs Facebook Icon
  • Gray Instagram Icon
  • Gray Youtube Icoon
  • Gray Snapchat Icon
  • Gray Twitter Icon
  • Gray LinkedIn Icon

©2019 SELFLOVE JOURNEY

 

Het hoofddoel van Selflove Journey Kids is het ontwikkelen van zelfvertrouwen en zelfliefde bij kinderen. Samen met een team van professionals geven wij kinderen de kans om hun innerlijke schoonheid te (her)ontdekken, zichzelf te omarmen en lief te hebben. Dit doen wij door middel van zelfliefde coaching en onze bekende zelfvertrouwen fotoshoot. Bij de fotoshoot zit haarstyling en visagie inbegrepen.

 

Dit concept is speciaal in het leven geroepen voor kinderen die een zelfvertrouwen boost kunnen gebruiken. Denk aan kinderen die worden gepest of zelf juist andere kinderen pesten. Kinderen die zichzelf niet mooi vinden en constant vergelijken met anderen en niet inzien dat ze prachtig zijn. Selflove Journey Kids fungeert als fundering voor alle kinderen die net even dat extra duwtje nodig hebben om uit hun schulp te kruipen. Ze worden uit hun comfortzone gehaald en leren onbewust zichzelf te accepteren zoals ze zijn.

 

De shoots en cursussen worden verzorgd in uiteenlopende stijlen en vinden plaats op verschillende locaties binnen Nederland en België.

 

Als het gaat om emotionele gesteldheid, worden mannen vaak vergeten. Hoe belangrijk dit voor mannen is, wordt eigenlijk bijna altijd onderschat. Mannen functioneren zonder dat ze het weten op een automatische piloot. Ze gaan bijvoorbeeld relatie in en relatie uit, hoppen van baan naar baan en zijn vrijwel altijd ergens naar op zoek. Omdat ze geen idee hebben wat ze van binnen voelen, zoeken ze vaak van alles buiten zichzelf. Het is ze geleerd dat ze sterk moeten zijn, dus wat je vaak ziet is dat ze streven naar hun aangeleerde manier van sterk zijn. Hoe ze echt sterk moeten zijn, weten ze vaak niet. 

 

Mannen dealen maar al te vaak met trauma’s en verschrikkelijke ervaringen, maar ze zijn er vaak stil over. In hun beleving is het niet iets waar mannen over horen te praten. Het tonen van emoties is iets wat in de ogen van de meeste mannen niet hoort bij 'man zijn'.  Het wordt tijd dat ook mannen gaan beseffen dat ze zich mogen uiten. Ook is het belangrijk dat ze weten dat ze nodig en waardig zijn. Ze moeten gaan inzien dat zelfliefde niet alleen een 'vrouwending' is. Mannen hebben ook zelfliefde nodig en heel veel mannen hebben geen flauw benul wat dat woord betekent. 

 

Veel mannen streven naar een beter lichaam of een bepaald imago door middel van merkkleding, een bepaalde status in hun baan of andere externe factoren. Deze mannen zijn eigenlijk op zoek naar erkenning en respect wat in hun beleving vaak gelijk staat aan liefde. Het streven naar respect gaat vaak gepaard met het verbloemen van hun onzekerheden. Ze durven überhaupt niet toe te geven dat ze te maken hebben met onzekerheden. Ze doen zichzelf vaak tekort en negeren hun daadwerkelijke behoeftes omwille van het beeld dat zij naar buiten willen uitstralen. Het komt vaak voor dat ze het vertrouwen in zichzelf kwijtraken en daardoor settelen voor minder, maar hun gebrek aan zelfliefde uit zich op veel verschillende manieren. 

 

Ook voor mannen is een coachingstraject beschikbaar. We bieden 6- en 12-weekse trajecten, gentlemen retreats en verschillende op mannen gerichte events. 1-op-1 sessies zijn ook mogelijk. De focus van de coaching ligt op het terugkomen bij je ware zelf, het vinden van je purpose en het omgaan met de belangrijkste relatie in je leven: de relatie met jezelf. 

 

Laat mij jou begeleiden naar de beste versie van jezelf!

I got you!

 

Er wordt tegenwoordig ontzettend veel van vrouwen verwacht. Je moet voldoen aan torenhoge eisen en de schoonheidsidealen worden met de dag moeilijker te behalen. Er wordt verwacht dat je als vrouw je emoties onder controle kunt houden, je moet alle ballen omhoog kunnen houden, je dient jezelf ten alle tijden met respect te behandelen en je hoort je waarde te kennen. Er wordt echter geen rekening gehouden met het feit dat niet elke vrouw dit met de paplepel ingegoten heeft gekregen. 

 

Hoe kun je aan al deze eisen voldoen als je het nooit hebt meegekregen? Wat als in dit hele proces van ‘dingen moeten’ de druk om aan alle verwachtingen te voldoen te hoog wordt? Ik weet als geen ander hoe het voelt om gewoon jezelf te willen zijn, maar door verschillende maskers die je jezelf hebt gegeven, weet je gewoon even niet meer wie je bent. Wat gebeurt er dan als je de richting volledig bent kwijtgeraakt? Hoe vind je de weg naar jezelf weer terug? 

 

Selflove Journey heeft verschillende concepten ontwikkeld die jou hierin kunnen ondersteunen. Tijdens ons 6- en 12-weekse traject leer je hoe je jezelf kunt (terug)vinden. Je hoeft het niet langer meer alleen te doen, we gaan samen op zoek naar de vrouw die je echt bent. We gaan op zoek naar de vrouw die schuilt achter de verschillende maskers, de pijn, verdriet, boosheid en/of onzekerheden. Je mag alle oude gewoontes die niet langer bijdragen aan jouw ontwikkeling loslaten en we gaan aan de slag met het doorbreken van de meest hardnekkige patronen.

 

Zelfliefde is de eerste stap. Wanneer ik dit uitleg, wordt mij vaak gevraagd hoe je kunt leren om van jezelf te houden. Er zijn 5 cruciale stappen die je moet nemen om de weg naar zelfliefde te kunnen bewandelen: 

 

Jezelf op nummer 1 zetten

Jezelf vergeven

Jezelf goed verzorgen 

Herstellen van (jeugd)trauma’s 

Anderen vergeven (!)

 

Bovenstaande opsomming behoort tot de norm van zelfliefde, maar velen vinden dit makkelijker gezegd dan gedaan. Hoe dit in de praktijk precies werkt kan ik je allemaal vertellen tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek via Skype. We zullen in dit gesprek nader kennismaken en bespreken hoe we de zoektocht naar jezelf het best kunnen starten.  

 

Ik ben je go-to sis door dik en dun, dus ook wanneer alles even tegenzit.

We on this journey together!