Er wordt tegenwoordig ontzettend veel van vrouwen verwacht. Je moet voldoen aan torenhoge eisen en de huidige schoonheidsidealen kunnen een grote druk op ons leggen. Er wordt verwacht dat je als vrouw je emoties onder controle kunt houden, je moet alle ballen omhoog kunnen houden, je dient jezelf te allen tijde met respect te behandelen en je hoort je waarde te kennen. Er wordt echter geen rekening gehouden met het feit dat niet elke vrouw dit met de paplepel kreeg ingegoten. 

Hoe kun je aan al deze eisen voldoen als je het nooit hebt meegekregen? Wat als in dit hele proces van 'dingen moeten' de druk om aan alle verwachtingen te voldoen te hoog wordt? Ik weet als geen ander hoe het voelt om jezelf te willen zijn, maar door verschillende maskers die je jezelf hebt gegeven, weet je even niet meer wie je bent. Wat gebeurt er dan als je de richting volledig bent kwijtgeraakt? Hoe vind je de weg naar jezelf weer terug? 

Selflove Journey heeft verschillende concepten ontwikkeld die jou hierin kunnen ondersteunen. We bieden 6- en 12-weekse trajecten, selflove retreats en verschillende, op vrouwen gerichte events. Je hoeft het niet langer meer alleen te doen, we gaan samen op zoek naar de vrouw die je echt bent. Alle oude gewoontes die niet langer bijdragen aan jouw ontwikkeling gaan de deur uit en we gaan aan de slag met het doorbreken van jouw meest hardnekkige patronen.

190929_APL_SL4198_edited.jpg
190929_APL_SL3893.jpg

Women

Het hoofddoel van Selflove Journey Kids is het ontwikkelen van zelfvertrouwen en zelfliefde bij kinderen. Samen met een team van professionals geven wij kinderen de kans om hun innerlijke schoonheid te (her)ontdekken, zichzelf te omarmen en lief te hebben. Dit doen wij door middel van zelfliefde coaching en onze welbekende zelfvertrouwen fotoshoot. Bij deze fotoshoot zit haarstyling en visagie inbegrepen.

Dit concept is speciaal in het leven geroepen voor kinderen die een boost op het gebied van zelfvertrouwen kunnen gebruiken of moeten leren omgaan met afwijzing. Denk hierbij aan kinderen die worden gepest óf zelf juist pesten, die zichzelf niet mooi vinden, constant worden vergeleken met anderen en niet inzien dat ze prachtig zijn. Maar ook kinderen die opgroeien in eenoudergezinnen.

Selflove Journey Kids biedt een basis voor alle kinderen die net even dat extra duwtje in de rug nodig hebben om uit hun schulp te kruipen. Ze worden uit hun comfortzone gehaald en leren onbewust zichzelf te accepteren zoals ze zijn. De cursussen worden verzorgd op verschillende locaties binnen Nederland en België.

Kids