Kopie van Beige and Gray Minimalist Quot

THE FEMININE RETREAT

The Feminine Retreat is de retreat om jouw vrouwelijkheid, sensualiteit en seksualiteit te ontdekken. Dit houdt in dat wij ons gaan verdiepen in je vrouwelijke energie. We graven diep in je vrouwelijkheid en bespreken alles wat in deze maatschappij wordt gezien als te emotioneel, te gevoelig en te vrouwelijk. Er zijn veel vrouwen die hun vrouwelijkheid niet accepteren, maar onder stoelen of banken steken vanwege hun angst voor afwijzing door de maatschappij.

 

Tijdens The Feminine Retreat krijg je de vrijheid om vrouw te zijn en je volledige zelf te omarmen: flaws & all.

 

Je ontdekt wie je bent. Wat het voor jou inhoudt om vrouw te zijn en welke bagage, rollen en beperkende overtuigingen jij hebt meegenomen vanuit je vrouwenlijn.

 

Je leert hoe je kan balanceren, communiceren en functioneren in je vrouwelijkheid, en ook hoe je de juiste balans kan brengen in je mannelijke energie.

 

Je unlockt je ware identiteit en komt oog in oog te staan met de beperkingen die jij jezelf of die anderen jou hebben opgelegd.

 

Dit weekend staat in teken van het vrouw‑zijn. Op alle manieren die je maar kan bedenken.

 

Het evenement gaat om je innerlijke en uiterlijke beauty, het vergroten van zelfvertrouwen en zelfliefde en het omarmen van je vrouwelijkheid. Dit alles doen we met hulp van verschillende attributen en samen met vrouwencoaches.

 

Wil je meer info over The Feminine Retreat? Mail ons via coaching@selflovejourney.nl.